Étlaptartó tervezése és készítése

Étlaptartó tervezése és készítése

Kell e új étlaptartó 2018 ban?

2017. november 26. - Étlaptartó készítés

pass-partous.jpgLassan vége az évnek és itt az ideje, hogy elgondolkozzunk azon, milyen volt 2017, milyen terveink voltak és mi az, amit sikerült megcsinálni és mi az, amit nem. Ha valamit nem tettünk meg akkor azt vajon miért nem sikerült.

De szintén itt van az idő arra, hogy új terveket készítsünk a következő évre. 

2017-ben is rengeteg étteremnek készítettünk étlaptartókat, sok helyen voltunk személyesen is és sok meglepő dolgot tapasztaltunk. Nem fogok neveket említeni, de az ország top 20 étterméből több is a mi termékeinket használja. Hihetetlen volt azt látni, hogy a sokszor 30-40 ezer forintba kerülő vacsorákat prezentáló helyek mennyire nem foglalkoztak eddig az étlaptartóval. Ez teljesen felfoghatatlan és érthetetlen, hogy miért van így, hiszen ez az első lépés, hogy elnyerjük a vendég bizalmát. Senki nem szívesen rendel ételt egy koszos gyűrött étlaptartóra csak nyomokban emlékeztető valamiből.

Reméljük, egyre többen lesznek azok az éttermek ahol megértik mennyire fontos megragadni minden lehetőséget, arra, hogy elnyerjük a vendég bizalmát.

A mi tervünk 2018-ra az, hogy tovább promótáljuk a termékeinket és minél több étteremhez eljusson a hírünk.

Ezen kívül megcsináltunk egy új weboldalt ahol már nem csak az étlaptartókat, hanem a belső lapokat is rendelhetnek tőlünk. 

Ezen az oldalon megtalálhatóak azok az étlap sablonok, amelyek már teljesen a menu engineering rendszer szempontjait figyelembe véve készültek el. 

De mi is az a menu engineering, és mi köze az étlapokhoz.

 

Ha még nem hallottál róla, akkor, az nem meglepő mivel Magyarországon még nem terjedt el ez a szemlélet. 

Több posztom is fog arról szólni, milyen szempontokat kell figyelembe venni, amikor megtervezzük az étlap belső lapjait. Figyelembe kell venni a marketing lehetőségeket és teljes mértékben kihasználni azt.

Ha szeretné megtekinteni az oldalunk ahol az étlap belső lapjait nézheti meg akkor azt itt megteheti DtaDesign

Ha még esetleg nem ismeri az étlaptartóinkat, akkor azt ezen a linken tekintheti meg.

Mi a tervetek 2018-ra?

A bejegyzés trackback címe:

https://etlaptartok.blog.hu/api/trackback/id/tr4313394261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása